Amager Tandplejecenter

Succes for tandlægeklinik

For Amager Tandplejecenter var det en udfordring, at den sædvanlige måde at køre klinikken på ikke førte til vækst.

Ejerne af Amager Tandplejecenter valgte at gennemgå Hidalgo Consulting udviklingsforløb “Den Sunde Klinik”, og blev undervejs mere opmærksom på, hvordan deres klinik hang sammen, og hvilke udfordringer de stod over for.

Samarbejdet med Hidalgo Consulting og “Den Sunde Klinik” har fået alle på klinikken til at tænke i nye baner og løsrive sig fra de gængse arbejdsgange. Det har medført en bedre udvikling.

Samarbejdet med H.C. har betydet:

– Mere klare arbejdsroller
– Styr på personlehåndbog
– Styr på processer (Mindre papirarbejde)
– Patienttilfredshed
– Større glæde i hverdagen
– Væsentlig øget omsætning

"Allerede efter 1. måned kunne vi se resultatet på bundlinjen og har desuden identificeret flere gode nye tiltag og indgangsvinkler, som vi ikke selv lige havde tænkt på.

Sammensætningen af kompetencer hos Hidalgo Consulting gør, at de kommer hele vejen rundt om klinikkens styrker og ikke mindst ”bløde” punkter. Det har været en rigtig god oplevelse at få nogle andre øjne til at se på vores drift.

Der er ingen tvivl om. at H.C. har dyb indsigt i hvad en klinikejer tænker og tumler med i hverdagen. De har også mange års erfaring og indsigt i faget inden for hver af deres kompetenceområder.

Vi deler gerne vores opfattelse af Hidalgo Consulting med andre klinikejere. Ring gerne til os for at få uddybet vores oplevelser."
Mads Bundgaard
Klinikejer

Lad os tage en snak

Alle henvendelser modtages med glæde og uanset problemstilling, vil vi forsøge at løse disse på en effektiv og bæredygtig måde.

Kontaktinformation

Søren Lolks Vej 5, 5700 Svendborg

Juridisk

CVR nummer: 40068953

Sitemap

Dental Klubben

Klinikoptimering

Cases