Grundkursus til certificeret tandlægeskræk behandler

Mange klinikker kender det at tandlægeskræk patienter kan være både vanskelige, tidskrævende og svære at få i gang med et behandlingsforløb. ,

Ofte står man magtesløs overfor disse patienter, fordi de er svære at hjælpe og nå ind til. De udebliver ofte fra deres tider, og når de endelig møder op, skal man bruge rigtig lang tid på at få dem i stolen. Mange gange er musik eller almindelige dybe vejrtrækningsøvelser ikke nok, og man må opgive behandlingen, fordi deres angst tager over.

Det kan også være forskelligt hvordan man skal kommunikere med disse patienter. Nogen vil intet have at vide og er svær at få en dialog med. Andre snakker løs og nogen kan endda virke meget aggressive.

Derfor har vi tilrettelagt denne uddannelse for at gøre det nemmere for behandlere at hjælpe disse patienter med at komme i gang med det behandlingsforløb de har brug for.

Grace og H.C. Hidalgo Wulff

I denne række af små videoer kan du blive klogere på hvad vores kursus for Tandlægeskræk behandlere indeholder og hvordan du kan hjælpe dine patienter til at overvinde skrækken.

På kurset lærer du også, hvordan du kan undgå at patienter med tandlægeskræk udebliver fra aftaler men derimod bliver en god patient og loyal ambassadør for klinikken.

 

 

Pris, tid og sted

Om os

Kurset forgår over 4 fredage hvor vi hver gang starter med morgenmad kl 8.30 og slutter af kl 16.00 . Mellem kursusdagene er der onlineundrvisning via zoom hvor vi følger op på hjemmeøvelserne og retter til. Vi holder kurset på det idylliske Sydfyn i meget naturskønne omgivelser. Der er fuld forplejning med lækre retter i løbet af dagen. Har du særlige ønsker til forplejning vil rette til efter det hvis du blot giver os besked herom (helst ugen inden kursus start).

 

Pris for kursusforløb 1 pers.:                            14.950,-

Pris for nr. 2 eller flere:                                       9.950,-

Inkl. moms.

H.C. Hidalgo Wulff

Tandlæge siden 1987. Ejer af tandklinikken Sydfyn. Direktør i Hidalgo Consulting. Coach for tandlæger og kursusholder siden 2012.

Grace Hidalgo Wulff

Certificeret EFT behandler, coach, mindfullnes instruktør, specialist i behandling af angste patienter, foredragsholder og underviser.

Har du brug for at lære mere om tandlægeskræk inden du tilmelder dig kurset, så kan du downloade e-bogen om tandlægeskræk her under samt komplet kursusprogram.

h

Program

h

 Mini e-bog

Kontakt:

Grace Hidalgo Wulff tlf.:  29605539

H.C. Hidalgo Wulff tlf.: 52386033