Dental Klubben

Spar penge på tandlægevarer uden at gå på kompromis med din frihed

Bliv en del af fællesskabet og få bedre priser på tandlægevarer

Dental Klubben er en ny, intelligent måde for frie klinikker at få tandlægevarer og -produkter til kædeindkøbspriser. Helt enkelt er ideen at opnå gode forhandlingsbetingelser ved at være flere sammen uden at gå på kompromis med friheden til forskellighed. Et realistisk mål er, at vi kan spare din klinik for minimum 15-25% på dentalvarer i forhold til de billigste priser, vi kan få som enkeltklinikker.

Hvordan fungerer Dental Klubben?

Du starter med at melde din tandklinik ind i Dental Klubben. Det er let her på siden, hvor vi blot beder om dine kontaktdata og et estiamat på dit hidtidige vareforbrug på årsbasis (minus teknisk udstyr) . Du er velkommen til at sende os ønsker til næste års indkøb.

Din kliniks ordreønsker bliver derefter puljet med ordrer fra alle de klinikker, der er medlemmer af Dental Klubben. Den samlede ordre på tandlægeprodukter og klinikinventar sender vi i udbud hos 3 til 5 kompetente leverandører. De skal som minimum kunne levere 90% af vores hidtidige køb af dentalvarer og produkter.

Leverandøren med den laveste pris vinder ordren for det første år. Du får en opgørelse fra os, der viser tilbuddet holdt op mod dit hidtidige vareforbrug. Efter det første år samler vi alle medlemmers behov for tandlægeprodukter igen og sender det i en ny udbudsrunde. På den måde sikrer vi os hele tiden, at få tandlægevarer og -produkter til den laveste pris.

Hvad koster det?

Hvis du er interesseret i at spare på tandlægevarer gennem Dental Klubben, koster det lige nu et løbende abonnement på kr. 450,- om måneden.

Beløbet dækker vores arbejde med at samle ordremængden samt udsøge, tjekke og forhandle med de potentielle leverandører. Desuden kan du blive en del af Dental Klubbens lukkede Facebookgruppe, hvor vi kan udveksle viden og ideer til fællesindkøb.

Den rabat din klinik opnår, fratrækker vi intet af. Abonnementsbeløbet dækker således alle omkostninger i forbindelse med dit medlemskab af Dental Klubben.

Hvad kan jeg spare ved fælles køb af tandlægeudstyr?

En tandlægeklinik med en omsætning på f.eks. 7 mio. kr. bruger ca. for 700.000,- kr. tandlægevarer og produkter om året.

Vores forundersøgelse hos 3 forskellige leverandører viser, at der er meget at hente.

Vi regner med at kunne spare 15-25% på indkøb af tandlægevarer i forhold til gennemsnitspriser. Dvs. tandklinikken i eksemplet vil spare ca. 105-175.000,- kr. om året.

Andre fordele ved Dental Klubben?

Som medlem af Dental Klubben får du 10% rabat på alle kurser, arrangementer og ydelser (rejsekurser undtaget), som Hidalgo Consulting udbyder.

Du kan få del i de fordele, som vi løbende forhandler på plads med professionelle partnere, der leverer andet end tandlægevarer og -produkter, og som har vist høj kvalitet i deres branche.

Du modtager også nyhedsbrev max 8 gange om året fra Dental Klubben med bl.a.  nyt om tandlægeprodukter samt tips og tricks til optimering af din klinik.

Hvis du ikke længere ønsker indkøbsfordelene, kan du altid melde dig ud med et kvartals varsel.

Hvem står bag?

H.C. Hidalgo Wulff og teamet bag Hidalgo Consulting har hjulpet mere end 200 tandklinikker med alle de opgaver, der hører med til at drive en moderne tandklinik. Det kan f.eks. være rådgivning om optimering, rekruttering, MU-samtaler og APV.

Vi afholder desuden en lang række kurser for alle i teamet med spændende og relevant indhold. Se mere om Hidalgo Consulting kurser.

Dental Klubben

kr 450 Månedligt abonnement
  • Rabat på tandlægevarer
  • Rabat på kurser og foredrag
  • Eksklusive tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrev

Ved tilmelding af Hidalgo Consultings nyhedsbrev, vil du modtage nyeste information om, hvad der rører sig på markedet og gode tilbud på kurser og services.

Navn:
E-mail:

Lad os tage en snak

Alle spørgsmål og ideer til Dental Klubben, besparelser på tandlægeudstyr  – eller andet – er meget velkomne. Vi lytter og svarer så hurtigt, vi formår.

Kontaktinformation

Søren Lolks Vej 5, 5700 Svendborg

Juridisk

CVR nummer: 40068953